Samenwerking met Fysio&Zo Aarle-Rixtel

Gisteren een fijn gesprek gehad met Fysio&Zo Aarle-Rixtel over onze samenwerking. Per 1 december ben ik op locatie in Aarle-Rixtel om fysiotherapie voor honden en katten te verzorgen. Net als bij mensen kunnen honden en katten ook last krijgen van hun lichaam en hierbij kan een dierfysiotherapeut goed helpen. Je kan hierbij denken aan ouderdomsklachten, overbelasting, na een operatie of voor verbetering sportprestaties. Natuurlijk kan het ook voor een preventieve check of voor een puppy of kitten om de groei van het jonge dier goed te laten verlopen.

Overig nieuws

Spiergeheugen en paardrijden

Muscle memory of spiergeheugen is een term die omschrijft hoe het zenuwstelsel en brein samenwerken om sterke bewegingspatronen te maken voor specifieke bewegingen. Dat betekent dat wanneer een

Lees verder